Thursday, July 21, 2011

Bra 2011 ( tontonan dewasa sahaja)

dekat sini ada design2 BRA yang terbaru,ada sape2 nak order ker?korang tak yah order lah.sememangnya dia orang ni memang mempunyai idea2 yang kreatif.zaman dah makin maju sekarang ni,apa2 pun korang layan dulu design2 ni ya>>>>.(5Photo)






8 comments:

Nonie said...

erkkk..macam2..:)

ADAM said...

waaaaaaaaaaaaa..........

Azizan Zolkipli said...

Peppermint bra tu, ada rasa 'angin' (menthol) lah ekk huhuhu ...

Ajieda Ajis said...

lepas ni tak makan dah peppermint.. uhuk, uhuk...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

erkkk ?? hahaa

aiman farhan said...

Hahahahaha...
Suruh bini aku beli satu lah kalau mcm ni.. :D

SOLO WEB DESIGNER said...

ANEH ANEH AE

DEEDYmyself said...

lepas ni lady gaga pakai batu lesung wat bra. hahahaha

Blog Pilihan