Wednesday, May 4, 2011

BUAT DUIT DENGAN JAWAB SURVEY




MORNING............macam biasalah, pagi2 ni duk jalan2 ke teratak kawan2 blogger.semasa jalan2 tu aku ada jumpa satu benda ni,nampak macam pelik tapi tak tau lah aku nak cakap macam mana kan.korang pernah dengar tak IPANELONLINE.dengan jawab servey boleh dapat income.bila aku cari2 kat pak google semua yang positive jek pasal benda ni.yang dah tebus mata ke akaun paypal pun dah ada.cara untuk tebus mata kepada RM hanya boleh di transfer ke akaun paypal sahaja.setiap survey yang kita jawab,kita akan diberi mata sebagai hadiah .mata tu boleh ditebus sebagai RM atau digunakkan untuk shopping online.register untuk benda ni free tak kena bayar pun.kalau korang nak cuba boleh register kat SINI.Kalau benda free macam ni tak rugi pun join rasanya.aku memang tak pernah dengar benda ni, kalau korang nak tau lebih lanjut boleh terjah DISINI.kalau sape2 ada info tentang benda ni boleh lah share kat ruang komen tu ya.saje jek nak tau benda ni sahih ke tak.aku ni pun baru lagi dalam bab2 program di alam cyber ni hahahaha(gelak orang jahat).





ni aku ada jumpa satu blogger ni dah join dan dah tebus ke akaun paypal dia.kalau nak tau lebih lanjut boleh terjah ke blog dia ni SHOWTIME.nak tengok payment pertama dia ada kat SINI




6 comments:

M Fizan said...

nak joinnnnn..hehe

feel free to follow me back~

mcm ni lah said...

wahhh mcm ne nak join tu?

ainol akasyah said...

rase nk tambah pendapatan jgk..huhu en nuffnang xnaik2 pun gaji..

JOM SERTAI CONTEST HARI GURU

kodok said...

register kat link yang kite bagi tu ya

iLa VaNiLLa said...

hai kodok.. :)

salam perkenalan dri ila..

Saadon Zubir (adikacu) said...

Salam perkenalan dari teratak5.

Blog Pilihan